Apple і Paramount незадоволені кінотеатрами, які зробили перерви під час показу фільму "Вбивці квіткової повні"

Apple і Paramount незадоволені кінотеатрами, які зробили перерви під час показу фільму "Вбивці квіткової повні"

Apple і Paramount незадоволені кінотеатрами, які зробили перерви під час показу фільму "Вбивці квіткової повні"
. Скриншот із трейлера до фільму "Вбивці квіткової повні"

На фільм "Вбивці квіткової повні" кінотеатри у кількох країнах продавали квитки на сеанси з перервою. Компанії Apple та Paramount звернулися до них з вимогою прибрати антракти, оскільки в оригінальному показі їх не передбачено.

Про це повідомляє видання Variety.

Хоча Мартін Скорсезе не додав антракт у свою 206-хвилинну епопею "Вбивці квіткової повні", це не завадило кільком кінотеатрам по всьому світу вставити його самостійно, з інтервалами від 6 до 15 хвилин.

Зокрема, у мережі кінотеатрів UCI Cinemas зробили "шестихвилинну перерву ближче до середини фільму". Антракт пропонували британська мережа кінотеатрів The Vue та амстердамський кінотеатр The Movies Haarlemmerdijk.

У США перерву до показу додав незалежний театр у штаті Колорадо. Однак пізніше там відмовилися від такого експерименту після того, як у них виникли проблеми з Paramount і Apple Original Films. Компанії зв'язалися з кінотеатром і попросили показувати фільм без перерв.

Сам Скорсезе раніше захищав довгий хронометраж, заявивши: "Люди кажуть, що це три години, але ж ви можете сидіти перед телевізором і дивитися щось протягом п'яти годин".

Глядачі задоволені перервами

Водночас кіноглядачі у Великій Британії зраділи поверненню антрактів, які були популярні у країні до початку 1980-х років. Про це повідомили у The Guardian.

За даними мережі кінотеатрів The Vue, сеанси "Вбивць квіткової повні" з перервою стали хітом серед відвідувачів, які оцінили можливість розім'яти ноги або сходити до туалету.

"Наш нещодавній аналіз ринку показав, що глядачі хотіли б побачити повернення антрактів, — сказав виконавчий директор The Vue Тім Річардс. — І поки що ми отримали 74 % позитивних відгуків від тих, хто спробував інтервал".

За словами Річардса, The Vue надихнувся прецедентом під час прокату "Оппенгеймера": "На мою думку, кіно нічим не відрізняється від живого театру та багатьох інших спортивних і розважальних заходів. Коли ви йдете на виставу в театр, антракт не відриває від неї".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок