"Тепер тільки Russia Goodbye": Сердючка виконала нову версію відомої пісні в Амстердамі

"Тепер тільки Russia Goodbye": Сердючка виконала нову версію відомої пісні в Амстердамі

"Тепер тільки Russia Goodbye": Сердючка виконала нову версію відомої пісні в Амстердамі
. Яна Сочевічек, радіо "Промінь"

21 червня в рамках телемарафону "Embrace Ukraine — #StrivingTogether" на Музейну Площу в Амстердамі вийшли найпопулярніші зірки Європи, яким у різний час вдалося підкорити сцену конкурсу Євробачення. Серед інших на сцені зʼявився шоумен Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки. Він виконав хіт Євробачення "Dancing Lasha Tumbai" з новим текстом.

"Я ніколи не співала Russia Goodbye, тільки Lasha. Але зараз лише Russia Goodbye, і це ще м’яко кажучи", — заявила Сердючка зі сцени.

На початку березня Данилко повідомив, що змінив слова у своєму хіті "Lasha Tumbai": "Для мене ця війна почалася ще у 2007 році. Тільки через те, що я представляв Україну на "Євробаченні" і обігнав групу "Серебро", вони [росіяни] накрутили так людей, що фраза, якої там зовсім не було... Усі були впевнені, що я це співав, я був шокований, я не міг повірити, що на "біле" написали "чорне". Я не співав це. Ви хотіли почути це, ось ви це почули"

Крім того, Данилко в Амстердамі заявив, що хоче, щоб пісенний конкурс Євробачення 2023 пройшов в Україні: "Я дуже хочу, щоби закінчилася війна. Я дуже хочу, щоб наступний конкурс Євробачення-2023 пройшов в Україні. Амінь". І завершив виступ фразою "Геть з України, москаль некрасивий. Геть! Геть! Геть!".

Музиканти бенду Вєрки Сердючки вийшли на сцену у чорних футболках з білими написами "Х*Й ВІЙНІ" та "F**K THE WAR". На екрані позаду них демонструвалася цитата з пісні СТАСІК "Колискова для ворога": "Ти ж хотів землі цієї, тож тепер змішайся з нею".

Більше про Євробачення

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок