Олександр Положинський присвятив нову пісню спротиву проти російської агресії

Олександр Положинський присвятив нову пісню спротиву проти російської агресії

Олександр Положинський присвятив нову пісню спротиву проти російської агресії
. Facebook Тартак

3 березня Олександр Положинський презентував у своєму телеграм-каналі нову пісню “Це Мій Дім”. Того ж дня прем'єра пісні, яку артист присвятив спротиву українців проти російської агресії, відбулася в ефірі “Українського Радіо”.

“Викладаю на своєму телеграм-каналі нову пісню. Вигадав її давно, хотів колись записати ще з Тартаком, але хлопці мене тоді не підтримали, тож тільки тепер записали її з іншими музикантами. Запис почали ще в грудні минулого року, вокал записували позавчора в Києві, роблячи паузи, коли лунали сирени”, - написав Олександр Положинський на своїх сторінках у соцмережах.

У коментарі Радіо Промінь артист сказав, що невдовзі трек “Це Мій Дім” з'явиться на його офіційному каналі на YouTube, а потім на стрімінгових сервісах.

Нагадаємо, напередодні початку російської агресії проти України, Олександр Положинський став одним із перших українських музикантів, який підписав контракт із резервом Територіальної Оборони ЗСУ.

Читайте також

Підписуйтесь на розсилку Суспільного головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок