У Чернівцях на вулиці Горіхівській тиждень немає газопостачання — яка причина

У Чернівцях на вулиці Горіхівській тиждень немає газопостачання — яка причина

Мешканці мікрорайону Роша у Чернівцях скаржаться на відсутність газу, яка триває тиждень. 12 квітня на вулиці Горіхівській виявили витік газу. Через це довелося зупинити газопостачання і розпочати ремонт. Відновити газопостачання планують до кінця наступного тижня.

Про це Суспільному повідомив керівник технічного напрямку Олександр Климчук.

За його словами, 12 квітня жителі вулиці Горіхівської поскаржилися на відчутний запах газу. Працівники аварійно-диспетчерської служби виявили витік газу на ділянці газопроводу в декілька сотень метрів.

"З початку року на ділянці газопроводу у 1600 метрів було виявлено дев'ять ділянок з електрохімічною корозією. Сьогодні проводяться роботи з кільцювання газопроводу, щоб мати змогу відновити розподіл газу для споживачів. Орієнтовно плануємо закінчити до кінця наступного тижня", — каже Климчук.

Приблизно 560 користувачів залишаються без газопостачання, поки не закінчаться ремонтні роботи проблемних ділянок газопроводу.

Повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села команді Суспільне Чернівці — пишіть на пошту редакції новин: [email protected]

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

На початок