Кохання попри війну: в лютому в Умані одружилось майже пів сотні закоханих

Кохання попри війну: в лютому в Умані одружилось майже пів сотні закоханих

Кохання попри війну: в лютому в Умані одружилось майже пів сотні закоханих
. Фото надане Надією Рязановою

На другий рік повномасштабного вторгнення в Уманському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану зареєстрували 48 шлюбів. А 24 лютого побралися лише дві пари.

Про це Суспільному розповіла начальниця Уманського міськрайонного відділу ДРАЦС Валентина Олійніченко.

Зі слів пані Валентини, охочі побратися до певних дат не привʼязувалися. Наприклад, 14 лютого, у День всіх закоханих, одружились вісім пар. Надія та Стівен також розглядали можливість узаконити свої відносини саме у цей день.

"Мій чоловік з Німеччини і потрібно було дуже довго проходити перевірку різних документів, тому наш шлюб зареєстрували 17 лютого. А ще замість квітів, які я не дуже люблю, бо вони все одно швидко зав’януть, ми вирішили зібрати корм для тварин. Всі, кого ми запрошували спочатку посміялись, але в останній день зрозуміли, що ми не жартуємо і тоді нам вдалось зібрати близько ста кілограмів корму для тварин. Ми його відвезли до місцевого притулку", — розповіла Надія.

У лютому в Умані одружилось майже пів сотні закоханих
Фото надане Надією Рязановою

У другу річницю повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2024 року, зареєстрували лише два шлюби, додала вона:

"24 лютого 2022 року відвідувачів у нас не було. 25-го у нас вже з’явилися перші відвідувачі — це була державна реєстрація шлюбу. Заяви на одруження подали 25 лютого і шлюб ми реєстрували в той же день. Цього року дата 24.02.2024 це більше як день річниці вторгнення, тому було тільки два шлюби", — зазначила Валентина Олійніченко.

А от розлучень за лютий 2024 року в Уманському відділі ДРАЦС зареєстрували дев’ять.

Надсилайте новини про події з життя на Черкащині

Читайте нас у Telegram

Дивіться нас на YouTube

На початок