Рівненський Верес удома зіграв унічию з Олександрією

. Фото: НК Верес

Рівненський футбольний клуб Верес зіграв унічию проти Олександрії. Матч відбувся 24 травня у рамках 28 туру УПЛ на стадіоні Авангард у Рівному.

На початку зустрічі ініціатива була за Вересом, втім, вже на десятій хвилині господарі пропустили гол. Забив Кирило Ковалець. За сім хвилин Микола Михайленко подвоїв рахунок — 0:2. Верес перехопив ініціативу і вже на 26 хвилині зустрічі Дмитро Кльоц забив у ворота Олександрії. На перерву команди пішли з рахунком 1:2.

На 55 хвилині поєдинку Верес зрівняв рахунок. У ворота гостей забив Семен Вовченко — 2:2. Матч закінчився нічиєю.

“Звичайно, після двох пропущених голів на старті — настрій був не з найкращих. Хоча ми непогано розпочали гру, добре працювали з м'ячем. Знову пропустили після рикошету. Знову не вистачає удачі. А потім проспали другий гол. Вертикальна передача і удар у ближній кут з тринадцяти метрів - таке пропускати ми не повинні. При всій повазі до суперника. Знову самі дали фору супернику. Це вже шоста, чи сьома гра, коли вже на старті ми змушені відігруватися”, — цитує пресслужба Вереса головного тренера Юрія Вірта.

Він зазначив, що у грі проти п'ятої команди чемпіонату рівняни повністю переважали.

“Тому, гра радує. Не радує лише результат. Нічия — це непогано. Але ми можемо краще. Усі задатки для цього є. На конкурентів ми зараз не зважаємо. Все залежить від нас — виграємо дві гри і все буде добре. В нас свої задачі і ми маємо їх вирішувати. Завершиться чемпіонат — тоді аналізуватимемо: де ми і що далі”, — сказав Вірт.

Із 28 турів Верес має 7 перемог, 7 нічиїх та 14 поразок, команда на 12 місці у турнірній таблиці. Олександрія — на п'ятому місці і має 10 перемог, 5 поразок і 13 нічиїх. Наступний матч Верес зіграє 29 травня. Рівняни удома прийматимуть Динамо Київ.

Читайте і дивіться Суспільне Рівне на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook