"Найбільший грабунок дня". Команда Ломаченка хоче подати апеляцію на результат бою проти Гейні

. Василь Ломаченко та Девін Гейні. Фото: Getty Images

Як це пояснив менеджер Ломаченка.

Команда Василя Ломаченка планує подати апеляцію на результат бою проти американця Девіна Гейні, який закінчився поразкою українця. Про це повідомив менеджер українського боксера Егіс Клімас на пресконференції після бою.

Ломаченко програв бій за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі за рішеннями суддів. Всі судді віддали перевагу Гейні - 116:112, 115:113 та 115:113, однак після бою Ломаченко натякнув, що не згоден з результатами поєдинку.

"Всі бачили, що сьогодні відбулося", - сказав українець у рингу після визначення переможця.

Згодом ж, на пресконференції Ломаченка виступив його менеджер Егіс Клімас. Він назвав "грабунком" рішення суддів та наголосив, що команда протестуватиме проти суддівських оцінок.

"Це найбільший грабунок дня. Для іншої команди Різдво настало влітку, і ми це так не відпустимо. Збираємося протестувати, гарантую, що будемо апелювати. Тому що комусь треба зупинити цю несправедливість та покласти край цьому. Має бути справедливість. Ці судді, які ставили такі божевільні оцінки, не розуміють, як обидва боксери сумлінно працювали для цього бою. Це неприпустимо.

Дійдемо до самого кінця та апелюватимемо на це рішення. Можливо, ми не переможемо і все залишиться як є, але хочемо показати, що таке справедливість", - сказав Клімас.

Усе про бій Ломаченко - Гейні