З початку тижня у Києві провалідували майже 350 тисяч е-квитків

. Фото: КМДА

З 16 травня, після відновлення оплати за проїзд у столичному громадському транспорті, кияни провалідували майже 350 тисяч е-квитків.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, на тих маршрутах, де є найбільший попит, вирішили збільшити кількість транспорту.

"Ми проаналізували, які маршрути користуються найбільшим попитом у містян, і прийняли рішення про збільшення кількості рухомого складу на 20 маршрутах наземного громадського транспорту. На сім трамвайних маршрутів ми додаємо 9 одиниць транспорту і на одинадцять тролейбусних маршрутів 11 одиниць транспорту. Збільшення кількості рухомого складу дає можливість скоротити інтервал руху громадського транспорту на цих маршрутах", – розповів Микола Поворозник.

Він додав, що міська влада й надалі буде відслідковувати попит на маршрутах наземного транспорту і, відповідно, збільшувати кількість рухомого складу.

Тут можна переглянути перелік актуальних маршрутів.

Що відомо

  • У Києві з понеділка, 16 травня, громадський транспорт столиці працює довше. Також із понеділка повертається плата за проїзд. Про це повідомили в КМДА.
  • Безоплатний період користування громадським транспортом в столиці коштував місту більше півмільярда гривень щомісяця, повідомив мер Віталій Кличко.
  • Вартість проїзду поки не підвищуватимуть, повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.
  • До кінця травня вартість проїзду в Київських маршрутках може зрости до 15-20 гривень. Це пов'язано із дефіцитом і суттєвим подорожчанням пального.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 84. Текстовий онлайн