Закриті аеропорти і затоплені вулиці. На Шанхай обрушився тайфун Ін-фа

.

На комерційний центр Китаю Шанхай після значних повеней обрушився тайфун "Ін-фа", він затопив вулиці та вирвав близько тисячі дерев.

Як повідомили у метеорологічному управлінні країни, швидкість вітру "Ін-фа" досягала 38 метрів на секунду Через нього у Шанхаї та сусідніх прибережних регіонах скасували всі рейси уповільнили або призупинили роботу поїздів метро та зупинили діяльність підприємств, передає Reuters.

Аеропорт Шанхаю закрили через тайфун. АР

Від Тайфуну також постраждали прибережні міста провінції Чжецзян на східному узбережжі. Шторм почався незадовго після того, як центральний Китай постраждав від повені, в результаті якої загинули 63 людини, а понад мільйон людей залишилися без електроенергії.

Тайфун вирвав близько тисячі дерев. АР

"Ми докладемо всіх зусиль, щоб захистити життя та майно людей, і зробимо все, щоб мінімізувати втрати від стихійних лих", - заявив секретар Комуністичної партії Китаю у провінції Чжецзян.

За даними китайського метеорологічного управління, від сили тайфуну також може постраждати прибережні міста провінції Цзянсу.

Що відомо

  • Через масштабну повінь понад 15 тисяч жителів столиці Філіппін Маніли залишилися без даху над головою
  • Повінь у Німеччині: загинули понад 100 людей, уряд оголосив "режим військової катастрофи".
  • Майже 10 тисяч жителів Бельгії потребують нового житла після повеней.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: story@suspilne.media. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!