Для проїзду у громадському транспорті Вінниці можна буде придбати разовий квиток

. facebook.com/VinnytsiaKS

З 1 квітня для проїзду у вінницькому громадському транспорті можна буде придбати разовий паперовий квитком. Зробили це для того, аби гостям міста було зручно користуватися муніципальним транспортом, та через звернення громадян, повідомляє КП "Вінницякартсервіс".

Доступними будуть два види квитків: на електротранспорт (тролейбус, трамвай) – вартістю 4 гривні та автотранспорт (муніципальний автобус) – 5 гривень. Діятиме разовий паперовий квиток впродовж 60 хвилин з моменту його придбання.

Придбати разовий проїзний можна буде у терміналах. Нині у Вінницькій ТГ таких 450. Розташовані вони поблизу зупинок громадського транспорту, на кінцевих зупинках та поблизу автовокзалів й залізничного вокзалу.

Вартість паперового квитка не відрізнятиметься від вартості електронного, але додатково буде включатися комісія оператора – 1 грн, додають у "Вінницякартсервіс". Термінал видаватиме паперовий квиток та фіскальний чек з вартістю квитка та комісією оператора.

Служба контролю перевірятиме паперовий квиток за унікальним кодом транзакції та штрих-кодом.

Нагадаємо, з 1 травня 2020 у громадському транспорті Вінниці діє безготівкова оплата: за проїзд можна розрахуватися муніципальною карткою вінничанина, банківською безконтактною карткою або ж смартфоном за наявності NFC-модуля, а також QR-кодом чи SMS.

Читайте також

  • ДТП на Вінниччині: загинули двоє малолітніх дітей
  • Чи дотримуються вінничани самоізоляції — перевіряє поліція