Передумали. Одеський бізнесмен Альперін знову з "браслетом"

Передумали. Одеський бізнесмен Альперін знову з "браслетом"

Оновлено
Передумали. Одеський бізнесмен Альперін знову з "браслетом"
.

Підозрюваному в схемах на митниці одеському бізнесмену Вадиму Альперіну знову одягли електронний браслет, повідомив адвокат Андрій Федур у Facebook.

Він нагадав, що минула приблизно доба від моменту, як цей засіб контролю зняли з Альперіна.

"Щойно одягли", — написав Федур.

Раніше адвокат повідомляв, що термін дії ухвали судді Вищого антикорупційного суду завершився і браслет Альперіну зняли.

"Кумедність ситуації полягає в тому, що пару днів назад прокурор САП Перов А.В. (виходець з луганської недореспубліки) боровся як лев, щоб продовжити судом обов’язок носити "електронний браслет". І слідчий суддя з ВАС (Вищого антикорупційного суду – ред.) дарував йому таку ухвалу. Хоча для цього і не було ніяких правових підстав. А прокурор Перов А.В. "забув" передати ухвалу на виконання, і "браслет" злетів", – написав Федур.

Як відомо:

  • У 2019 році президент Володимир Зеленський заявив, що "хрещений батько контрабанди" Вадим Альперін втік від правоохоронців під час спецоперації з затриманням митників і пообіцяв "цінний подарунок" тому, хто надасть допомогу в розшуку втікача.
  • Наприкінці листопада у НАБУ повідомили про затримання одеського бізнесмена Вадима Альперіна.
  • На початку грудня за одеського бізнесмена Вадима Альперіна внесли заставу 70 мільйонів гривень. Його випустили із СІЗО.
На початок