Зібрали кворум: в Чернігівській облраді розпочинається сесія

Зібрали кворум: в Чернігівській облраді розпочинається сесія

Зібрали кворум: в Чернігівській облраді розпочинається сесія
. ФОТО: Суспільне Чернігів

На сесію в Чернігівській обласній раді зареєструвались 38 депутатів. Це означає, що зібрався кворум. Про це повідомляють кореспонденти Суспільного, які наразі перебувають у залі засідань облради.

Враховуючи, що депутатський корпус складається з 64 депутатів, а зареєструвалися більше половини, кворум зібрався. Тож сесія може розпочинатися.

Серед тих, хто зареєструвалися - представники фракцій так званої більшості: "Рідний дім", "Слуга народу", "Радикальна партія Олега Ляшка". Також до них приєдналися депутати від Опозиційної платформи "За життя".

Не прийшли представники чотирьох фракцій: ВО "Батьківщина", "Наш край", "За майбутнє" та "Європейська солідарність". Як ми повідомляли раніше, вони чекають рішення суду про неправомірність рішень, прийнятих на установчій сесії. До того брати участі в засіданнях не планують.

Депутат облради від ОПЗЖ Василь Куліда підтвердив знімальній групі Суспільного те, що претендує на посаду начальника управління комунального майна. Але не пов'язує це з тим, що його однопартійці прийшли на сесію.

Читатайте також:

На сесію Чернігівської облради мають прийти 50 депутатів, - Блауш

На початок