На судовому засіданні у справі екс-міліціонера Єпіфановича, допитали останнього свідка

На судовому засіданні у справі екс-міліціонера Єпіфановича, допитали останнього свідка

На судовому засіданні у справі екс-міліціонера Єпіфановича, допитали останнього свідка
. UA. Волинь

Сьогодні у Ківерцівському районному суді допитали свідка у справі Геннадія Єпіфановича. Екс-начальника карного розшуку звинувачують у вчиненні смертельної ДТП, в якій загинули двоє людей, дитина – травмувалася.

Смертельна аварія, яка, за версією слідства, сталася з вини колишнього правоохоронця Геннадія Єпіфановича, трапилася торік 21 лютого в селі Дачному. Чоловік на Мерседесі врізався у машину таксі. Внаслідок зіткнення 44-річний водій таксі Олег Мирошников та 32-річна пасажирка Софія Швець загинули на місці, її 9-ти річна донька потрапила до реанімації. Експертиза встановила, що Єпіфанович був напідпитку.

Сьогодні у Ківерцівському районному суді допитали 11-го свідка у справі, слідчого Романа Шелеста. Він розповів, що приїхав на місце автопригоди у складі слідчо-оперативної групи. З його слів, бу ДТП потрапили автобус та два легковики.

Свідок Роман шелест: "Ближче до мосту знаходився Шевроле Авео з видимими механічними пошкодженнями, в салоні якого водій та пасажир були без явних ознак життя. Це був Єпіфанович Геннадій. Він мене запитав, що сталося. Я відповів, що сталася ДТП, ймовірно, за вашою участю, в результаті якої загинули двоє людей, то з автомобіля був запах алкоголю."

Останній, 12-й свідок у справі на засідання не з’явився. Захист та обвинувачення на його присутності не наполягали. Суддя Олександр Костюкевич оголосив перерву в судовому засіданні до 30 січня. Тоді мають почати розгляд письмових доказів. Коментувати хід справи захист Єпіфановича відмовився. Батько загиблої Софії Швець Ярослав Дричик каже, що його онука, яка травмувалася в аварії, одужує після тривалого лікування.

Батько загиблої Софії Швець Ярослав Дричик: " На етапі самого лікування ніякої допомоги зі сторони обвинуваченого не було. На жаль, зі сторони обвинуваченого Єпіфановича ніяких вибачень не було, ніяких кроків не було, він визнає, наскільки я зрозумів, свою вину лише частково. Я просто хотів, щоб в нашій державі закон відповідав дійсності. Так ,як написано отут: «Хай здійснюється правосуддя». Це все, що я хотів би."

На початок