Нову пісню про Хмельницький презентували на офіційному закритті Різдвяного ярмарку

Нову пісню про Хмельницький презентували на офіційному закритті Різдвяного ярмарку

Нову пісню про Хмельницький презентували на офіційному закритті Різдвяного ярмарку
.

Нову пісню про Хмельницький презентували на офіційному закритті Різдвяного ярмарку в обласному центрі. Музичну композицію "Ми над Бугом" представив гурт "Станза"з дитячим хором школи мистецтв "Райдуга".

Зараз дитячий хор школи мистецтв «Райдуга» востаннє репетирує виконання пісні «Ми над Бугом» перед виходом на сцену. Учасниця колективу Анна Головачук каже, вперше співатимуть на сцені з рок-музикантами: "Це наш перший досвід. Була дуже велика честь виступити з таким гуртом як “Станза”.

Фронтмен рок-гурту "Stanza" Андрій Журба розповідає, на сцені Хмельницького виступати найприємніше: "Будемо дарувати настрій нашим хмельничанам незалежності від того що з одної сторони, що з однієї сторони і така сумна це закриття Різдвяної ялинки, але нам дуже приємно зустрітися з нашими земляками і подарувати такий заряд драйву, позитиву разом з дітьми нашого хору “Райдуга”.

Андрій Журба додає, цього разу виконують свої пісні у незвичному для гурту стилі: "Ми виступає вже вдруге в такому зменшеному складі тому що сьогодні ми співаємо незвичайні версіх для себе пісень, а танцювальні ремікси на них".

Різдвяний ярмарок працюватиме ще тиждень після офіційного закриття, каже начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков. "Ми надіємось, що десь іде трошки сніг, і ця краса разом зі снігом вона виглядає набагато ефектніше, тому-то ми робимо сьогодні таке офіційне закриття, а демонтуємо сцену уже завтра, але ярмарок ще тиждень буде працювати".

Артем Ромасюков додає, у 2020 році запланували проведення більшої кількості культурних заходів.

"Ми будемо робити ще більше загальних заходів в середмісті і потім уже буде джазовий фестиваль, ну і, звичайно, підтримуємо ті заходи і фестивалі, які в минулі роки підтримували".

На початок