У Хмельницькому представили керівника районного управління поліції

У Хмельницькому представили керівника районного управління поліції

У Хмельницькому представили керівника районного управління поліції
. Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

Начальник Головного управління Національної поліції Хмельницької області Руслан Герасимчук представив керівника Хмельницького районного управління поліції. Ним став полковник поліції Василь Птащук.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.

До нового призначення Птащук очолював Хмельницький міський відділ поліції.

"Відтепер Василь Птащук відповідатиме не лише за безпеку містян, а й за безпеку мешканців третини області, а це 687 тисяч людей, оскільки цей підрозділ буде обслуговувати територію колишнього Віньковецького, Волочиського, Городоцького, Деражнянського, Красилівського, Летичівського, Старокостянтинівського, Старосинявського, Теофіпольського та Ярмолинецького районів", - кажуть у поліції.

Василь Птащук одружений, інформація про дітей відсутня.

  • Згідно з декларацією Птащук має у власності земельну ділянку площею 1000 квадратних метрів та квартиру в 50 квадратів у Хмельницькому. Дружина поліціянта декларує дві земельні ділянки загальною площею 2000 метрів квадратних та гараж у Хмельницькому площею 21 квадратний метр. Ще одна земельна ділянка дружини Птащука розташована у Лісових Гринівцях.
  • Василь Птащук у своїй власності має три автомобілі, серед них автомобіль "TOYOTA Land Cruiser 150" 2017 року випуску вартістю 650 тисяч гривень.
  • У поліції Птащук отримав 260 тисяч гривень заробітної плати. Дружина від підприємницької діяльності отримала 316 тисяч гривень.
  • На банківських рахунках Птащук має 5 тисяч доларів США та 130 тисяч гривень. Також у спільній власності з дружиною у банку зберігають 780 тисяч гривень.

Що відомо

На початок