Завершилися етапи кубків світу та IBU: досягнення біатлоністів Сумщини

Завершилися етапи кубків світу та IBU: досягнення біатлоністів Сумщини

Завершилися етапи кубків світу та IBU: досягнення біатлоністів Сумщини
. Суспільне спорт

У німецьких містах Оберхоф та Арбер на вихідних завершився шостий етап Кубка світу з біатлону та перший етап кубка IBU.

16 січня в Оберхофі відбулася жіноча естафетна гонка. Український квартет у складі Дар’ї Блашко, Юлії Джими, сумчанки Валі Семеренко та Олени Підгрушної фінішував на восьмому місці.

В Арбері 16 січня відбулися дві спринтерські гонки. У жіночому спринті найкращою з українок фінішувала глухівчанка Анна Кривонос. З “чистою” стрільбою Анна була на фініші 14-тою. 50-ий час показала уродженка Сум Анастасія Меркушина.

Серед чоловіків найкращим у спринті був Руслан Бригадир з Тернопля: він фінішував 15-им. 17-ий час показав сумчанин Богдан Цимбал, 24-ий – уродженець Миколаївки Андрій Доценко, 103-ий – глухівчанин Денис Насико.

17 січня в естафеті українки у складі уродженки Сум Анастасії Меркушиної, глухівчанки Анни Кривонос, Ірини Петренко та Катерини Бех посіли четверте місце.

Чоловіки у складі Руслана Бригадира, уродженеця Миколаївки Андрія Доценка, Тараса Лесюка та сумчанина Богдана Цимбала здобули срібло.

Що відомо

  • 13 січня у німецькому місті Оберхоф стартував шостий етап Кубка світу з біатлону. Антон Дудченко з Вирів завершив гонку 49, уродженці Миколаївки Артем Тищенко та Руслан Ткаленко – 78 та 88 відповідно.
  • 14 січня відбулася жіноча спринтерська гонка. Найкращий час українок у спринті показала Юлія Джима. Вона фінішувала 24. Сестри Валя та Віта Семеренки показали 28 та 60 час відповідно.
  • 15 січня тут відбулася чоловіча спринтерська гонка. Українська четвірка посіла шосте місце, у її складі змагалися двоє спортсменів з Сумщини.
  • Усі гонки шостого етапу Кубка світу транслював телеканал UA: Перший, а також дивитися біатлон можна на сайті Суспільне Спорт.
На початок