Почали рік з перемоги. Франківський "Ураган" обіграв АФФК "Суми"

Почали рік з перемоги. Франківський "Ураган" обіграв АФФК "Суми"

Почали рік з перемоги. Франківський "Ураган" обіграв АФФК "Суми"
. НФК "Ураган"

Івано-франківський "Ураган" на виїзді переміг команду АФФК "Суми" з рахунком 2:1. Матч 16-го туру Екстра-ліги відбувся дев'ятого січня у легкоатлетичному манежі Сумського державного університету, пише Суспільне Карпати.

У першому таймі гол у ворота сумчан забив франківець Роман Кордоба. На 17-й хвилині господарі відігралися - у ворота "драконів" м'яч відправив Артем Фаренюк. За рахунку 1:1 футзалісти пішли на перерву.

У другому таймі Роман Колток забив переможний гол - 2:1. З таким рахунком поєдинок і завершився.

Головний тренер НФК "Ураган" Максим Павленко вважає, що франківці вели у першому таймі, у другому ж - гра була рівна.

"Перші 16 хвилин створювали моменти. Їх було достатньо, щоб рахунок став більш комфортним - два-три м'ячі, і тоді один пропущений не впливав би так сильно. Ще до матчу ми розуміли, що команда "Суми" буде намагатися здобути очки будь-яким способом, тому що боротьба за плей-оф ще триває. Не реалізували певні моменти, а забили, можна так сказати, курйозний гол. В другому таймі була абсолютно рівна гра. Долю матчу вирішив один забитий гол", - прокоментував гру Максим Павленко.

Натомість, головний тренер сумчан Іван Скіцко вважає, що гра у другому таймі була повністю за його підопічними.

"В другому таймі не вистачило реалізації. Якщо взяти всю гру, то перший тайм повністю за "Ураганом" де він міг вирішити всі питання: було велике везіння і не було майстерності "Урагану". Другий тайм я віддаю повністю нашій команді. Прикро одне, коли такий гол залітає", - поділився враженнями Іван Скіцко.

Читайте також

На початок