Дрифтер зіпсував футбольне поле біля Рівного

Дрифтер зіпсував футбольне поле біля Рівного

Дрифтер зіпсував футбольне поле біля Рівного
. Фото з Facebook

На Рівненщині невідомі понищили футбольне поле, використавши його для дрифту. Про це повідомила місцева жителька Олена Тимощук у Facebook. У поліції факт підтвердили та шукають правопорушників.

Інцидент трапився вночі 9-го січня у селі Шпанів Рівненського району. Пост про випадок розмістила на сторінці групи "Шпанівська ОТГ" у Facebook Олена Тимощук.

"Причина таких безтямних "веселощів" – не тільки у куцих мізках горе-"шумахерів»" але й в тому, що автогонки на газоні призвели до плачевних наслідків.

Просимо всіх небайдужих хто щось бачив чи став свідком історії з нічними гонками по футбольному полю де проводять дозвілля усі бажаючі повідомити Шпанівську сільську раду чи поліцейських офіцерів нашої ОТГ", – написала жінка.

Вночі дрифтували: на Рівненщині невідомі на автівках зіпсували футбольне поле
Скріншот з Facebook

Голова Шпанівської сільської ради Микола Столярчук розповів Суспільному, що місцеві жителі звернулися до правоохоронців.

"До мене звернувся наш місцевий депутат, він їхав і побачив, бо живе там неподалік. Він сфотографував, ми розмістили це у соцмережах. Зараз шукаємо хто це зробив, вже є певні напрацювання", – повідомив Микола Столярчук.

Вночі дрифтували: на Рівненщині невідомі на автівках зіпсували футбольне поле
Фото з Facebook

Читайте також: На Рівненщині знайшли "дрифтерів", які зіпсували футбольне поле

У поліції факт правопорушення підтвердили. За словами пресофіцерки Нацполіції області Катерини Загурської, після того, як поліцейські встановлять особи дрифтерів, на них складуть адмінматеріали, за якими ті понесуть відповідальність.

Раніше Суспільне повідомляло, що у Шпанівській громаді в Бармаках парубок на "BMW" зіпсував футбольне поле. Тоді його авто загорілося та згоріло вщент. Сам водій був нетверезим. До суду на хлопця не подавали, бо він пообіцяв відновити поле самотужки.

Оновлення 17.50

Правоохоронці Шпанівської територіальної громади встановили правопорушника. Їм допомогли небайдужі місцеві жителі. Кермувальником авто виявився 29-річний місцевий житель.

"Чоловік "об'їздив" ВАЗівку близько опівночі. Її він нещодавно придбав. Відносно жителя Шпанова склали адмінпротокол про дрібне хуліганство", – повідомила пресофіцерка Катерина Загурська.

Вона уточнила, що чоловікові за скоєне загрожує штраф, громадські або виправні роботи, або адміністративний арешт.

Суспільне готове озвучити позицію водія, якщо він виявить таке бажання та зв'яжеться з редакцією у будь-який зручний спосіб.

На початок