Прикарпатські поліцейські посилено працюватимуть у період новорічних свят

Прикарпатські поліцейські посилено працюватимуть у період новорічних свят

Прикарпатські поліцейські посилено працюватимуть у період новорічних свят
. Поліція Івано-Франківської області

Правоохоронці Івано-Франківщини у новорічну ніч працюватимуть у посиленому режимі. Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області, пише Суспільне Карпати.

"Будуть створені додаткові слідчо-оперативні групи, групи реагування патрульної поліції. Хоча масових заходів не заплановано, але біля ялинок люди збиратимуться і відзначатимуть Новий рік. Туди скерують працівників поліції і створять додаткові наряди", - каже начальник управління превентивної діяльності ГУНП Ігор Влашин.

Зокрема, біля новорічної ялинки в Івано-Франківську працюватиме 220 правоохоронців, 70 працівників Нацгвардії.

Крім того, до патрулювань залучать 40 військовослужбовців та 80 представників громадських формувань. Нагляд за дорожнім рухом на автошляхах Прикарпаття здійснюватимуть 62 групи реагування патрульної поліції. Також буде залучено дві вибухотехнічні групи з кінологами.

В обласній поліції працюватиме ситуаційний центр в цілодобовому режимі, який відстежуватиме ситуацію для забезпечення публічної безпеки та порядку, а також координуватиме роботу усіх підрозділів.

У разі виявлення фактів правопорушень чи ймовірності загроз безпеці громадян, правоохоронці радять звертатися до поліції за номером "102".

Читайте також

На початок