У Будинку органної та камерної музики Дніпра покажуть новорічний інтерактивний концерт

У Будинку органної та камерної музики Дніпра покажуть новорічний інтерактивний концерт

У Будинку органної та камерної музики Дніпра покажуть новорічний інтерактивний концерт
. Суспільне Дніпро

“Ялинковий час” — дитяча музична програма, яку підготували у Дніпропетровському будинку органної та камерної музики. Це інтерактивний концерт різножанрової музики, де казкові персонажі грають із малечею під час усього дійства. Про це Суспільному Дніпро розповіла режисерка Фаіна Пінсон.

"Коронавірус вніс свої корективи в наше життя і написання сценарію було не простим. Кілька разів мінялася сюжетна лінія, але ми прийшли до висновку, що треба зробити конкурсну, розважальну і головне - музичну програму, бо ми у будинку органної та камерної музики", - каже режисерка.

Сергій Міледін роль Діда Мороза виконує близько сорока років. Говорить, що найголовніше в ці новорічні свята подарувати любов, привітати із найкращими моментами життя року, який минає.

Раїса Пантелеймонова прийшла з онуками, розповідає, що часто ходить до будинку органної музики.

"Я волонтер АТО і наші бійці із госпіталю, і члени родин АТОшників, з радістю приходять. Їхнє керівництво запрошує, ми маємо нагоду ходити безкоштовно, тому дуже вдячні за таку можливість. За те, що в такі тяжкі воєнні роки лікують душу людям. Це не тільки Божий храм, це храм музики, храм співу. Тобто орган лікує. Вся атмосфера, яка тут існує також допомагає нам вірити в те, що переможемо", - каже жінка.

Директор будинку органної та камерної музики Антон Чернета зазначає, що у закладі дотримуються всіх заходів безпеки. Під час концерту всі слухачі повинні бути у захисних масках.

Новорічну програму можна подивитись із другого по шосте січня.

Читайте також

У Львові діти із вадами зору презентували різдвяний благодійний концерт

На початок