Підозрюваній у справі "Морського порту "Південний" подовжили домашній арешт

Підозрюваній у справі "Морського порту "Південний" подовжили домашній арешт

Підозрюваній у справі "Морського порту "Південний" подовжили домашній арешт
. Суспільне Одеса

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду продовжив запобіжний захід одній з підозрюваних у завданні збитків державному підприємству "Морський порт "Південний". Про це повідомили у пресслужбі ВАКС.

Там зазначили, що фінансовій директорці приватної компанії подовжили цілодобовий домашній арешт. Окрім цілодобової заборони покидати помешкання без дозволу слідчого, прокурора або суду підозрювану зобов'язали здати паспорти та інші документи, які дають право на виїзд з України.

Також жінка має носити електронні засоби контролю та утримуватися від спілкування з підозрюваними.

Ухвала суду діє до 24 січня 2021 року включно.

Нагадаємо, правоохоронці підозрюють 11 людей, серед яких чинні та колишні посадовці морського торговельного порту "Южний", в організації корупційної схеми, через яку державне підприємство зазнало збитків на загальну суму 47,5 мільйонів гривень.

В оборудках нібито брали участь один із заступників директора "МТП "Южний", ексзаступник директора "МТП "Южний", 7 колишніх директорів комерційних компаній та дві працівниці комерційних компаній.

30 жовтня суддя Вищого антикорупційного суду обрав підозрюваній у справі морського торговельного порту "Южний" запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 6 листопада запобіжний захід обрали ще шістьом підозрюваним. Ще одній фігурантці справи про схеми в порту "Южний" обрали запобіжний захід 10 листопада.

Суспільне Одеси готове надати право учасникам подій висловити свою позицію. Для цього пропонуємо зв'язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Читайте також

На початок