У Чернівцях обрали заступників міського голови: хто вони

У Чернівцях обрали заступників міського голови: хто вони

У Чернівцях обрали заступників міського голови: хто вони
. Колаж Суспільне Буковина

На сесії Чернівецької міської ради проголосували за кандидатури заступників міського голови. Ними стануть Василь Зазуляк, Юрій Лесюк та Євген Маховіков.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного із сесійної зали.

Василь Зазуляк — депутат міської ради від "Єдиної Альтернативи", підприємець. Є співвласником фірм, що займаються будівництвом та продажем нерухомості. У 2010 році став депутатом Першотравневої районної ради у Чернівцях від ВО "Свобода". З квітня 2016 року був членом виконавчого комітету міської ради на громадських засадах.

Юрій Лесюк — лікар, депутат обласної ради від “Єдиної Альтернативи”. Був заступником голови Черкаської обласної державної адміністрації. Його призначили у кінці 2019 року. Лесюк курував освітню та медичну сфери. До цього п’ять років працював заступником директора департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

Євген Маховіков — директор Чернівецької філії "Приват Банку". Балотувався у депутати обласної ради від "Єдиної Альтернативи".

Читайте також

У Чернівцях обрали голів депутатських комісій: хто вони

Що відомо

  • До Чернівецької міськради пройшли сім партій, які подолали п'ятивідсотковий бар'єр.
  • Міським головою Чернівців обрали підприємця Романа Клічука.
  • На першій сесії міськради не було депутатів від "Команди Михайлішина", "Рідного міста" та "Народного контролю". Вони заявили, що їх не запросили.
  • Секретаркою міської ради обрали Марину Кирилюк.
На початок