Мер Рівного прочекав тролейбус на зупинці і обурився. Збирає нараду

Мер Рівного прочекав тролейбус на зупинці і обурився. Збирає нараду

Мер Рівного прочекав тролейбус на зупинці і обурився. Збирає нараду
. колаж Суспільного

Новий міський голова Рівного Олександр Третяк обурився, що зранку людям складно потрапити в транспорт, аби швидко дістатись до місця призначення. Мер сам спробував себе у ролі пасажира і після цього збирає нараду, аби зрозуміти, чи можна ситуацію покращити. Про це він заявив у ранковій стрім-трансляції на своєму Facebook.

Міський голова каже, що отримували багато скарг на те, що є проблема з доїздом саме в години пік – зранку та увечері. Суспільне також неодноразово робило репортажі про це.

"Я сьогодні спеціально вийшов, так би мовити, на лінію, чекав разом з людьми тролейбус. Що було не зовсім приємно – довелось чекати близько 15 хвилин. До того ж, в тролейбус можна було сісти не більше двом людям, бо всі сидячі місця були зайняті", – каже Олександр Третяк.

Він заявив, що на 12-ту годину збирає нараду на на ній спробують знайти можливості дещо виправити ситуацію з доїздами в години пік.

Про транспорт – з 2-ї хвилини

"Ми починаємо активно працювати над цим питанням і хочемо значно покращити інтервал руху громадського транспорту в місті", – зазначив мер.

Що відомо

  • Влітку, за інформацією управління транспорту, у Рівному бракувало водіїв для майже двох сотень маршруток – більшість водіїв звільнилась через зупинку транспорту на початку пандемії.
  • У тролейбусному парку Рівного налічується вісім десятків тролейбусів.
  • Суд визнав неправомірним скасування пільгового проїзду у Рівному на час карантину. Позов подавав учасник АТО Віктор Кошкін. Це рішення наразі невиконане, а поліція почала розслідування, чому. Ще до рішення суду мерія частково відновила пільговий проїзд у певні години.
На початок