Секретарем Хмельницької міськради став Віталій Діденко

Секретарем Хмельницької міськради став Віталій Діденко

Секретарем Хмельницької міськради став Віталій Діденко
. Фото: зі сторінки Віталія Діденка у Фейсбук.

Депутата Хмельницької міської ради від політичної партії «Команда Симчишина» Віталія Діденка обрали секретарем міськради.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного, яка знаходиться у сесійній залі Хмельницької міської ради.

За її словами, кандидатуру Віталія Діденка підтримали 38 голосами – 37 депутатів та міський голова. Одна депутатка у таємному голосуванні участі не брала, заявивши про конфлікт інтересів.

Це була єдина кандидатура на цю посаду, яку запропонував Хмельницький міський голова Олександор Симчишин на розгляд депутатів новообраної міської ради.

Віталій Діденко на цьогорічних місцевих виборах уже втретє обраний депутатом Хмельницької міської ради. У 2010 та 2015 роках він обирався депутатом міськради від партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода". У міській раді минулого скликання працював у постійній депутатській комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Віталій Діденко народився 28 листопада 1975 року в Хмельницькому. Має середню освіту. З 2007 по 2015 рік займався підприємницькою діяльністю. З 2012 року очолював Хмельницьку міську організацію Всеукраїнського об’єднання «Свобода». З 2014 року займався волонтерством у благодійному фонді «Волонтери Поділля». Не одружений.

На друге пленарне засідання першої сесії Хмельницької міської ради прийшло 40 депутатів. Двоє відсутні - Анастасія Ярова з "Команди Симчишина" та Роман Ужва з "Слугів Народу". Також два депутати – Лілія Панчук та Василь Новачок склали свої повноваження.

Читайте також

На початок