У Франківську впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину

У Франківську впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину

У Франківську впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину
. Українська правда

Прикарпатські правоохоронці впіймали чоловіка, який 30-го листопада в Івано-Франківську влаштував стрілянину. Про це повідомили в обласній прокуратурі.

Чоловіка затримали, зараз правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру, а також обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, стрілянина сталася приблизно о 14-й годині на вулиці Полковника Андрусяка. Під час суперечки один із чоловіків вистрілив у голову іншому. Потерпілого госпіталізували, а зловмисник втік.

У пресслужбі обласної поліції повідомили, що після стрілянини в області ввели план "Перехоплення", а на виїздах з області встановили блокпости для затримання чоловіка. Поліцейські з'ясували, що автомобілем керував знайомий нападника.

Чоловіка знайшли та затримали увечері того ж дня. Він переховувався у квартирі багатоповерхівки у Франківську. Правоохоронці вилучили зброю і направили її на експертизу. Причину стрілянини поки встановлюють.

Як повідомили у прокуратурі, чоловік такий злочин вчиняє не вперше. Кримінальне провадження щодо цього випадку уже в суді.

Читайте також

На початок