Помер у лікарні: на Рівненщині водій "Москвича" наїхав на пішохода

Помер у лікарні: на Рівненщині водій "Москвича" наїхав на пішохода

Помер у лікарні: на Рівненщині водій "Москвича" наїхав на пішохода
. ГУ НП

На Рівненщині водій "Москвича" збив 49-річного пішохода, який переходив дорогу поза переходом. Після отриманих травм чоловік помер у лікарні, – повідомляють у поліції.

Аварія трапилась 8 листопада, о 17:45 у селі Ремель Рівненського району. На трасі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" водій "Москвича" збив 49-річного жителя Рівного, повідомляють у пресслужбі поліції.

"Поліцейські встановили, що 56-річний рівнянин рухаючись у напрямку Рівного допустив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину поза пішохідним переходом", – розповіла пресофіцерка Нацполіції області Марія Юстицька.

Травмованого рівнянина із політравмою госпіталізували у Рівненську ЦМЛ, – уточнює пресофіцерка. Й додає, що врятувати життя чоловікові медики не змогли, приблизно через три години він помер.

Водій "Москвича" пройшов освідування приладом "Драгер", він був тверезий. У чоловіка також відібрали і біологічні зразки, – кажуть у поліції.

Обставини аварії встановлюють слідчі, які розслідують кримінальне провадження за фактом порушення правил, через що загинула людина. Автомобіль правоохоронці помістили на спецмайданчик.

Суспільне готове також озвучити позицію водія, якщо він виявить таке бажання і вийде на зв'язок з редакцією.

Читайте також

  • На Рівненщині першого листопада бус наїхав на пішохода, який нібито раптово вийшов на дорогу. Після отримання медичної допомоги травмований залишив лікарню, кажуть у поліції. Через кілька годин чоловік помер.
  • 5 листопада на Рівненщині легковик збив пішохода. Від отриманих травм 74-річний чоловік загинув на місці. За словами водія легковика, пішохід раптово вибіг на зустрічну смугу. Інцидент трапився у селищі Квасилів.
  • На Рівненщині в аварії загинув пішохід. Він йшов проїжджою частиною, пояснив поліції водій, який наїхав на чоловіка. Його особу встановлюють.
На початок