На Хмельниччині поліція затримала чоловіка, який зізнався у вбивстві тещі

На Хмельниччині поліція затримала чоловіка, який зізнався у вбивстві тещі

На Хмельниччині поліція затримала чоловіка, який зізнався у вбивстві тещі
.

На Хмельниччині правоохоронці затримали чоловіка, який зізнався, що під час застілля вбив 59-річну тещу. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.

За попередньою інформацією, вбивство сталося 7 листопада у селі Плужне Ізяславського району.

"Під час застілля між 48-річним затриманим та його 41-річною співмешканкою виникла суперечка. За дочку заступилась 59-річна матір. Тоді зловмисник схопив дерев’яну табуретку і почав бити нею тещу по голові. У результаті від отриманих травм жінка померла на місці", - кажуть у поліції.

Про вбивство тещі чоловік не повідомив поліцію, говорять правоохоронці.

"Співмешканці просто накрили тіло покривалом, а 9-річному синові жінка сказала, що бабуся вже спить", - йдеться у повідомлені поліції.

Додають, хлопчик розповів сусідові, що щось із бабусею не так, бо до обіду наступного дня вона так і не прокинулася. Чоловік одразу ж повідомив про підозрілу ситуацію дільничому, а той вже викликав на місце події слідчо-оперативну групу.

"Зловмисник у скоєному зізнався і запевняв, що вже ось-ось мав іти до поліції", - кажуть правоохоронці.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство.

Санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також

На початок