Хто переміг на виборах сільських та селищних голів у Мелітопольському районі

Хто переміг на виборах сільських та селищних голів у Мелітопольському районі

Хто переміг на виборах сільських та селищних голів у Мелітопольському районі
.

ЦВК оприлюднила результати місцевих виборів сільських та селищних голів у Мелітопольському районі Запорізької області.

На місцевих виборах Мелітопольського району обиралися голови дев'яти сільських громад: Новенської, Новобогданівської, Новоуспенівської, Плодородненської, Костянтинівської, Олександрівської, Семенівської, Терпіннівської, Чкаловської.

Новенська сільська рада

Новенську сільську раду очолить безпартійний чинний сільський голова Валентин Бутенко (самовисуванець). За нього проголосували 1587 виборців.

Новобогданівська сільська рада

Новобогданівську сільську раду очолить чинний сільський голова Дмитро Хлистун (самовисуванець). За нього проголосували 730 виборців громади.

Новоуспенівська сільська рада

Перемогу здобув чинний міський голова, самовисуванець Іван Сеник. У доволі конкурентній боротьбі (8 кандидатів) він отримайв найбільшу кількість голосів - 287.

Плодородненська сільська рада

На нову каденцію тут переобрали чинного сільського голову самовисуванця Андрія Ходирєва. З нього проголосували 716 виборців.

Олександрівська сільська рада

Перемогла голова Гірсівської сільської ради Наталія Попова, кандидатка від партії "Опозиційна платформа - За життя". Станом на 19.00 6 листопада протокол про результати голосування на сайті ЦВК відсутній.

Семенівська сільська рада

Очолить сільську раду чинний міський голова, самовисуванець Андрій Єрмоленко. За нього проголосували 2231 виборець.

Терпіннівська сільська рада

Перемогу на виборах здобула секретарка сільської ради Жанна Севоднєва. На виборах вона балотувалася від партії "Опозиційна платформа - За життя"

Чкаловська сільська рада

Самовисуванець і чинний голова села Чкалове Станіслав Калиновський здобув перемогу. Серед чотирьох кандидатів він набрав найбільше голосів - 408.

Костянтинівська сільська рада

Станом на 19.00 6 листопада інформація щодо результатів виборів у Костянтинівській сільській громаді відсутня.

Також на місцевих виборах були обрані голови шести селищних громад: Мирненської, Нововасилівської, Веселівської, Кирилівської, Приазовської та Якимівської.

Мирненська селищна громада

Переміг кандидат від партії "ОПЗЖ" Юрій Радьков, чинний селищний голова смт Мирне. Він набрав 997 голосів виборців.

Нововасилівська селищна громада

На виборах голови селищної ради переміг голова Приазовської районної ради Олександр Прокопенко, висуванець від партії "Слуга Народу". Станом на 19.00 6 листопада протокол про результати голосування на сайті ЦВК відсутній.

Кирилівська селищна громада

Продовжить очолювати селищну раду чинний селищний голова та самовисуванець Іван Малєєв, який отримав 94% голосів виборців (2153).

Веселівська та Приазовська селищні громади

Інформація щодо результатів виборів у Веселівській та Приазовській селищній громаді станом на 19.00 6 листопада сайті ЦВК відсутня.

Що відомо

  • На Запоріжжі вибори були призначені у 67 об’єднаних територіальних громадах. Обирались депутати у Запорізьку обласну раду, 5 районних рад, 14 міських рад, 17 селищних рад та 36 сільських рад.
  • Перемогу на виборах міського голови Мелітополя здобув кандидат від партії "Команда Сергія Мінька" Іван Федоров, який вже рік обіймає посаду першого заступника голови Запорізької облдержадміністрації. За нього проголосували 59,6% виборців (21 023 голосів).

На початок