У ТВК назвали обраних мерів міст на Рівненщині

У ТВК назвали обраних мерів міст на Рівненщині

У ТВК назвали обраних мерів міст на Рівненщині
. Суспільне Рівне

Частина міських територіальних виборчих комісій Рівненщини назвали переможців на виборах міських голів. Окрім Рівного, в області немає міст з населенням більше 75 тисяч. То ж вибори там відбуваються в один тур.

Міським головою Сарн відтепер стане очільник місцевої райради Руслан Серпенінов. Згідно з протоколом комісії, він отримали 35,3% голосів.

У решті міст, де підбили підсумки, виборці підтримали чинних керівників. Богдан Микульський у Дубровиці має 51,8% голосів, Лариса Дмитрук у Корці – 46%, Євген Денисюк у Костополі – 27,7% голосів.

Найбільше прихильників у міського голови Радивилова Миколи Карапетяна – 68,1%. В решті комісій пообіцяли назвати прізвища майбутніх мерів згодом. Мова про міста Березне, Вараш, Дубно, Здолбунів і Острог.

Нагадаємо, у другий тур виборів міського голови Рівного виходять Віктор Шакирзян та Олександр Третяк. Він відбудеться 22 листопада.

Читайте також

  • ЦВК оприлюднила перші дані про переможців у виборах на Рівненщині. Комісія станом на обід 3 листопада опублікувала прізвища 10 очільників сільських та 4 селищних рад, обраних в області.
  • Районні ТВК опрацювали електронні протоколи сільських, селищних та міських ТВК. Деякі тервиборчкоми не прийняли протоколи з мокрими печатками. Офіційні результати у районних ТВК планують оголосити 3-6-го, а в обласній ТВК – 5-го листопада.
  • У Рівненській міській ТВК увечері 2 листопада почали офіційно оприлюднювати результати голосування на місцевих виборах. Оголосили кандидатів на посаду міського голови Рівного, які виходять у другий тур, а також дату його проведення.
  • Другий тур виборів міського голови Рівного відбудеться 22 листопада. Про це офіційно заявили на засіданні міської ТВК.
На початок