На Запоріжжі обласний тервиборчком прийняв протоколи від 60 із 67 дільниць області

На Запоріжжі обласний тервиборчком прийняв протоколи від 60 із 67 дільниць області

На Запоріжжі обласний тервиборчком прийняв протоколи від 60 із 67 дільниць області
. Суспільне Запоріжжя

Станом на 16 годину 2 листопада в обласній територіальній виборчій комісії прийняли протоколи від 60 з 67 дільничних комісій Запорізької області.

Протоколи підсумків голосування за депутатів Запорізької обласної ради від 11-ти територіальних виборчих комісій отримали сьогодні в обласній виборчій комісії. Із них 7 – із позначкою "уточнені", а саме - від Чернігівського, Кам'янсько-Дніпровського, Великобілозерського, Вільнянського, Новоолександрівського, Новенського та Семенівського тервиборчкомів. Про це кореспондентам Суспільного повідомив голова обласної територіальної виборчої комісії Віталій Борисенков:

"Вперше до нас сьогодні привезли Степногірська селищна ТВК, Кушугумська селищна ТВК Запорізького району, також Плодородненська сільська ТВК Мелітопольского району і Розівська селищна ТВК Пологівського району,"- повідомив Віталій Борисенков. За його словами, залишилося опрацювати протоколи від семи територіальних виборчих комісій.

"Це в нас Бердянська міська ТВК Бердянський район відповідно, Коларівська сільська ТВК, також Бердянський район. Також у нас залишилась Енергодарська міська ТВК Василівського району, Широківська сільська ТВК Запорізького району, Якимівська селищна ТВК Мелітопольського району. Також залишилась Більмацька селищна ТВК Пологівського району і, відповідно, Запорізька міська ТВК Запорізького району Запорізької області."

Нагадаємо, згідно норм виборчого кодексу, тервиборчком має встановити результати виборів до 6 листопада. "На теперішній час нами ще не встановлені підсумки в жодному територіальному виборчому окрузі. В нас ще є час до 3 числа, тобто, до завтра,"- зазначив Віталій Борисенков.

Що відомо

  • На Запоріжжі вибори були призначені у 67 об’єднаних територіальних громадах. Обирались депутати у Запорізьку обласну раду, 5 районних рад, 14 міських рад, 17 селищних рад та 36 сільських рад
  • 31 жовтня Центральна виборча комісія оголосила імена трьох голів сільських громад Запорізької області. Відомі імена Михайлівської, Павлівської і Петро-Михайлівської сільських рад.
На початок