Український "Епіцентр-Подоляни" достроково пройшов в 1/8 фіналу Кубка Виклику

Український "Епіцентр-Подоляни" достроково пройшов в 1/8 фіналу Кубка Виклику

Український "Епіцентр-Подоляни" достроково пройшов в 1/8 фіналу Кубка Виклику
. facebook.com/Волейбольний-Клуб-Епіцентр-Подоляни-112389280219647

Усе через коронавірус.

Український волейбольний клуб "Епіцентр-Подоляки" достроково пройшов першу стадію Кубка Виклику - суперник знявся зі змагань. Інформація про це розміщена на офіційному сайті турніру.

"Епіцентр-Подоляни" мав дебютувати на міжнародній арені протистоянням з сербським "Партизаном", однак менш ніж за тиждень до першого матчу суперник знявся зі змагань. Як повідомляє офіційний сайт Федерації волейболу України, справа в позитивних тестах на коронавірус, які здали кілька гравців "Партизана". Відтак, клуб не зміг організувати поїздку в Україну та знявся.

Таким чином, "Епіцентр-Подоляни" пройшов в 1/8 фіналу Кубка Виклику.

Суперником українців у цьому раунді змагань буде естанський клуб "Сааремаа". Як і "Епіцентр-Подоляни", естонці пройшли перший раунд на знятті суперника зі змагань. У їх випадку суперником мала бути швейцарська "Лозанна". Утім, у швейцарів спалах захворювання на коронавірус, тому клуб знявся зі змагань.

Орієнтовні дати матчей "Епіцентр-Подоляни" - "Сааремаа":

  • перша гра: 1-3 грудня, в Україні
  • матч-відповідь: 15-17 грудня, в Естонії

На відміну від "Епіцентру-Подоляни", у клубу "Сааремаа" є єврокубковий досвід. У сезоні 2018/19 естонці вилетіли в 1/16 фіналу Кубка Виклику (поступили майбутнім півфіналістам), у сезоні 2019/20 - дійшли до чвертьфіналу.

Як грають в єврокубках інші українські волейбольні команди

  • Чемпіони України з чоловічого волейболу "Барком-Кажани" чекають на матчі першого раунду Кубка Виклику. Команда зіграє проти бухарестського "Динамо" - суперник не знявся зі змагань, відбудеться матч у Львові, а тоді - в Бухаресті7
  • Жіночі клуби "Хімік" та "Прометей" розпочинали виступи у кваліфікації Ліги чемпіонів, але вилетіли: "Хімік" вибив "Прометей" у першому раунді, а потім програв у другому раунді. Тепер обидва клуби продовжують виступи в Кубку ЄКВ. Перші матчі 1/16 фіналу - 11-12 листопада.
На початок