За добу коронавірус виявили у 157-ми жителів області, одужали - 103

За добу коронавірус виявили у 157-ми жителів області, одужали - 103

За добу коронавірус виявили у 157-ми жителів області, одужали - 103
. ФОТО: google.com

На Чернігівщині за минулу добу на коронавірус захворіли 157 жителів області. З них найбільше хворих виявили у Чернігові — 39. Про це Суспільному повідомили в пресслужбі Чернігівської ОДА.

Також захворювання підтвердили у 28 прилучан, сімнадцяти ніжинців, 16 жителів Сосницького району, чотирнадцять - Бахмацького. По вісім інфікованих у Ніжинському і Семенівському районах, по сім у Менському і Новгород-Сіверському. По одному хворому у Бобровицькому, Ріпкинському, Городнянському, Козелецькому і Корюківському районах, шестеро хворих у Куликівському і двоє у Чернігівському.

З них шістнадцять у лікарнях, решта лікується вдома.

Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли троє людей: дві жінки з Прилук, 61 і 68 років, а також 55-річний чоловік з Ніжина. Усі вони мали супутні захворювання.

За минулу добу від коронавірусу одужали 103 хворих. Серед них 18 чернігівців, чотирнадцять ніжинців, 11 прилучан, дев'ять жителів Козелецького району, шість - Ніжинського, п'ять - Менського. По три одужавших у Бобровицькому, Коропському, Куликівському та Ріпкинському районах, по два у Прилуцькому, Сосницькому та Срібнянському. По сім хворих одужали у Носівському і Чернігівському районах та по чотири у Бахмацькому і Корюківському. З них шість перебували у лікарнях.

Загалом, з початку епідемії, в нашому регіоні 8449 людей інфікувалася коронавірусом. З них 3910 одужали, 3958 лікуються вдома, 424 знаходяться у лікарнях. 134 хворих померли, 23 померлих - із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі провели 1004 ПЛР-тестів та 770 ІФА-досліджень.

Читайте також:

У Чернігові дефіцит вакцини від грипу. Коли з’явиться і чи можна робити тим, хто перехворів Covid-19

На початок