В Одесі від інфаркту помер член виборчої комісії

В Одесі від інфаркту помер член виборчої комісії

В Одесі від інфаркту помер член виборчої комісії
. Фото ілюстративне / УНІАН, Укрінформ

Член виборчої комісії, який перебував у будівлі Одеської міської ТВК, помер після госпіталізації до лікарні. Про таке повідомила прессекретарка Одеської міської ради Наталя Мальцева.

За її словами, 48-річного чоловіка госпіталізували до міської клінічної лікарні №1 о 08:45. За даними медиків, у члена ДВК стався інфаркт. Лікарі проводили легенево-серцеву реанімацію, однак чоловіка врятувати не вдалося. Він помер о 09:35.

Додамо, Мальцева не зазначила, ким саме був чоловік. Кореспондентка Суспільного, яка перебуває в будівлі Одеської міської ТВК запитала про це в очевидців. Вони розповіли, що чоловік був головою однієї з ДВК та начебто три доби очікував своєї черги, аби здати бюлетені та протоколи.

Згодом речниця міськради наголосила, що померлий "точно не був членом територіальної комісії". Жодної іншої інформації ані у Наталі Мальцевої, ані у медиків наразі немає.

Нагадаємо, третю добу члени ДВК очікують на прийом бюлетенів та протоколів до Одеської міської територіальної виборчої комісії, що на вулиці Косівська 2Д. Люди лежать на простирадлах та пледах просто на підлозі. Деякі – спершись на коробки із бюлетенями та протоколами. Хтось сидить на пакетах із власними речами.

Суспільне Одеси готове надати право родичам загиблого озвучити свою позицію. Для цього рекомендуємо зв'язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Читайте також

  • Мішки з документами та сон на підлозі. Як у ТВК рахують бюлетені з місцевих виборів
  • Запаси їжі, розкладні ліжка та бюлетені: як минула ніч в Одеській міській ТВК
  • Медики, черги та натовп людей: що відбувається в Одеській міській виборчій комісії
На початок