У Чернігові гуртожиток жіночої виправної колонії може залишитись без комунікацій

У Чернігові гуртожиток жіночої виправної колонії може залишитись без комунікацій

У Чернігові гуртожиток жіночої виправної колонії може залишитись без комунікацій
. Суспільне: Чернігів

Відомчий гуртожиток жіночої виправної колонії №44 після її закриття може залишитись без світла, газу і тепла. Про це Суспільному повідомила його завідувачка Світлана Борисова. Каже, всі комунікації йдуть від колонії. Не знає, що буде з будинком, після того, як установу, згідно з рішенням Міністерства юстиції, «законсервують».

Розташований гуртожиток на вулиці Промислова, 40 у Чернігові. За 10 метрів від нього жіноча виправна колонія № 44. Протягом 2-4 місяців її мають закрити. Працівників скоротять, а ув’язнених переведуть в інші колонії. У цьому будинку всі комунікації пов’язані з колонією, каже завідувачка гуртожитку Світлана Борисова.

«Вода, газ, світло – все зупиняється. Будинок зупиняється».
Відомчий гуртожиток жіночої виправної колонії №44.
Відомчий гуртожиток жіночої виправної колонії №44. Суспільне: Чернігів

Зараз будинок не опалюється. Тут стався порив труби. Ліквідувати аварію повинна колонія. Установа ж не має на рахунку грошей.

«В установі на рахунках насьогодні 0 коштів. Що чекає далі і установу і співробітників в разі того, якщо ми не вирішимо як усунути це пошкодження теплотраси, навіть страшно подумати», - сказала заступниця начальника колонії Тамара Ткаченко.

Колонія так само як і гуртожиток юридично належать міністерству юстицій, сказала заступниця начальника колонії. Саме там мають відповісти на питання, що буде з будинком надалі. Суспільне надіслало інформаційний запит до міністерства. Відповідь на нього ми оприлюднимо, щойно вона надійде.

Читайте також:

"Розформування військової частини у Ніжині відтермінували"

На початок