Переходять у режим репетицій: у Рівному театр на тиждень скасував вистави

Переходять у режим репетицій: у Рівному театр на тиждень скасував вистави

Переходять у режим репетицій: у Рівному театр на тиждень скасував вистави
. Суспільне Рівне

Рівненський обласний академічний муздрамтеатр скасував показ вистав до кінця тижня, 1 листопада. Про це вони повідомили на своїй сторінці у Facebook. Суспільному у театрі пояснили, що переходять у репетиційний режим.

Про скасування вистав до кінця тижня у Рівненському обласному музично-драматичному театрі повідомили у понеділок, 26 жовтня. Причиною стало віднесення Рівного у "червону" карантинну зону.

Суспільному директор театру Володимир Петрів розповів, що установа переходить у режим репетицій, з обмеженням кількості акторів, які беруть у них участь. Так намагатимуться убезпечити їх від інфікування. Багато працівників обласного театру вже перехворіли на COVID-19, – зауважив він.

"Відповідно до рішення комісії ТЕБ та НС, ми зобов'язані припинити діяльність по обслуговуванню глядачів. І ми вимушені це зробити, оскільки ми законослухняні. Я вважаю, що це правильно, оскільки поширення ковіду значне. Але для нас це є, звичайно, негативним явищем", – сказав директор Рівненського обласного академічного драмтеатру.

Вистави, заплановані на 26 жовтня-1 листопада, перенесуть. Глядачі також зможуть здати придбані квитки, – уточнив Володимир Петрів.

Що відомо

  • Найжорсткіші карантинні обмеження в обласному центрі ввели з 26 жовтня. Згідно з новим епідзонуванням, такий карантин ввели також у містах Вараш, Дубно й Острог, а також у Здолбунівському та Костопільському районах.
  • У Рівненській ОДА раніше повідомляли, що не будуть вдаватись до тотальних заборон, натомість просять посилити нагляд за вже уснуючими обмеженнями.
  • В області не закриватимуть ринки, торгові центри, дитсадки та зупиняти транспорт, – повідомив 23 жовтня перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Подолін. Він також зазначив, що у "червоних" зонах дозволено працювати театрам й кінотеатрам.
На початок