Безпілотники СБУ вразили дві нафтобази у Краснодарському краї РФ — джерела

Безпілотники СБУ вразили дві нафтобази у Краснодарському краї РФ — джерела

Пожежа на нафтобазі у Краснодарському краї РФ, 9 травня 2024 року
Пожежа на нафтобазі у Краснодарському краї РФ, 9 травня 2024 року. Telegram-канал Mash

Вночі 9 травня група безпілотників завдала удару по російській нафтобазі поблизу населеного пункту Юрівка біля Анапи у Краснодарському краї.

Джерела Суспільного повідомили, що ударні безпілотники СБУ вразили дві перевалкові нафтобази у Краснодарському краї РФ.

Ці нафтобази є перевалковими для постачання пального російським військам у Криму, оскільки розташовані неподалік півострова.

За словами співрозмовника, російські пабліки показують відео пожеж, які виникли внаслідок прильотів. Місцева влада каже, що їх ліквідовують 62 людини і понад 100 одиниць техніки, а це значить, що палає потужно.

"Сезон "бавовни" на російських НПЗ та нафтобазах в розпалі. СБУ й надалі зменшуватиме економічний та логістичний потенціал Росії для ведення війни", — зазначило поінформоване джерело.

Телеграм канал База опублікував кадри пожежі на нафтобазах.

Вранці 9 травня оперативний штаб Краснодарського краю Росії повідомив про атаку безпілотників на територію нафтобази у селі Юрівка під Анапою. Внаслідок атаки на нафтобазі почалася пожежа, пошкоджено кілька резервуарів. Постраждалих немає.

За даними штабу, над регіоном було придушено 6 дронів, кілька з них впали на територію нафтобази. На місці пожежі працюють 62 особи та 20 одиниць техніки. До місця події прибув мер Анапи Василь Швець, він займається ліквідацією наслідків від атаки особисто.

На початок