Україна перемогла Ірландію та збільшила свої шанси на вихід на Євро-2022

Україна перемогла Ірландію та збільшила свої шанси на вихід на Євро-2022

Україна перемогла Ірландію та збільшила свої шанси на вихід на Євро-2022
. УАФ

Команда Наталії Зінченко залишається в боротьбі за друге місце у відборі на Євро-2022.

Не дивлячись на чималі кадрові втрати перед грою через коронавірус, Україна вистояла перемогу у матчі проти одного з фаворитів групи І.

У першому таймі "жовто-синім" дуже щастило. Спочатку О'Горман забила автогол на 25-й хвилині, а Маккейб не реалізувала пенальті. По одній жовтій було в пасиві Шматко та Колдвелл. Тому перший тайм завершився з рахунком 1:0 на користь України.

На початку другої 45-хвилинки Наталія Зінченко провела дві заміни: замість Калініної та Панцулая вийшли Куніна та Вороніна. Перевага господарок поля була дуже хиткою, тому Україна грала обережно, а Ірландія прагнула зрівняти рахунок.

Суперниці під кінець матчу трохи втомилися та почали частіше фолити. Україна та Ірландія обмінялися жовтими на 66-й та 67-й хвилинах. Потім Зінченко замінила Вороніну, яку випустила на початку другого тайму.

Але команди так і не забили в другому таймі, тому, Україна перемогла Ірландію, не забивши жодного голу та залишається в боротьбі за вихід у плей-оф кваліфікації до Євро-2022.

Відео огляд матчу Україна - Ірландія

Матч відбору на жіноче Євро-2021 у групі І

Україна - Ірландія - 1:0

Гол: О'Горман, 25 (автогол)

Наступний матч збірна України зіграє проти збірної Греції 27-го жовтня на виїзді. У попередньому матчі команда Наталії Зінченко розгромила Грецію 4:0.

Що треба Україні, щоб посісти друге місце в групі

  • Сценарій-максимум: Виграти два наступні матчі, які залишилися у відборі (на виїзді у Греції, вдома проти Чорногорії) та невиграш Ірландії у Німеччини.
  • Сценарій-мінімум: чотири очки у матчах із Грецією та Чорногорією, поразка Ірландії від Німеччини.
На початок