Зеленський провів Ставку щодо захисту "життєво необхідних об’єктів"

Зеленський провів Ставку щодо захисту "життєво необхідних об’єктів"

Зеленський
Президент України Володимир Зеленський . ОПУ

Президент Володимир Зеленський 25 квітня провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо захисту "життєво необхідних для країни об’єктів", ситуації на фронті та забезпечення армії зброєю.

Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі.

"Була велика й детальна доповідь прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо прикриття життєво необхідних для країни об’єктів – не лише енергетичних, а й соціальних, безпекових, транспортних, забезпечення зв’язку тощо. По всіх галузях та всіма доступними нам засобами: інженерним, ППО та РЕБ. Зробив відповідні доручення та визначив терміни реалізації", — зазначив президент.

Також учасники Ставки отримали зведення з фронту про основні напрямки, дії Сил оборони та ймовірні дії росіян, забезпечення війська всім необхідним.

Третім розглянули питання контрактів на виготовлення озброєнь.

Продовжуємо підсилювати власних виробників. У цьому напрямі працюємо, зокрема, з партнерами, щоб виготовляти озброєння в Україні іноземним коштом. Ця галузь допомагає нам вистояти зараз і має величезну експортну перспективу після перемоги. Максимально сприяємо її розвитку. Раз на тиждень буду отримувати доповідь про нові контракти за звітний період", — зазначив Зеленський.

Раніше Зеленський заявив, що виробництво зброї українським оборонно-промисловим комплексом має щомісяця відчутніше доповнювати постачання озброєнь від країн-партнерів.

На початок