Війська РФ обстріляли середмістя Херсона, поранений чоловік

Війська РФ обстріляли середмістя Херсона, поранений чоловік

Доповнено
Херсон, обстріл, 5 березня 2024 рік
Херсон, побитий російськими снарядами шифер будинку, 5 березня 2024 рік. Фото: Суспільне Херсон

Російські війська 5 березня 2024 року обстріляли середмістя Херсона. Поранений чоловік, його у стані середньої тяжкості доправили до лікарні.

Про це повідомив в Telegram керівник МВА Роман Мрочко.

За даними Мрочка, це сталось близько 15:00. Травмованого чоловіка 1971 року народження доправили до лікарні у стані середньої тяжкості. Медики діагностували у нього мінно-вибухову травму, вогнепальне поранення спини та вивих плеча.

Як повідомив начальник ОВА Олександр Прокудін, внаслідок атаки РФ зруйнована адміністративна будівля, пошкоджені лінії електропередач та приватна автівка.

Раніше керівник МВА повідомив, що російські війська близько сьомої години ранку 5 березня з тимчасово окупованого лівого берега обстріляли Херсон. Внаслідок обстрілу поранений 76-річний чоловік. З мінно-вибуховою травмою та уламковим пораненням передпліччя, його ушпиталили.

Що відомо про обстріли Херсонщини 4 березня 2024 року

Протягом доби армія РФ з артилерії та мінометів обстріляла понад 20 населених пунктів Херсонської області. Серед них Херсон, Тягинка, Іванівка, Кринки та Зміївка.

Російські війська вдарили по Дніпровському району Херсона. Під атакою РФ опинився один з навчальних закладів міста.

Російські війська з дрона атакували Берислав на Херсонщині, поцілили в чоловіка. У нього діагностували вибухову травму, уламкові поранення рук та ніг. Травмованого шпиталізували.

Підписуйтеся на новини Суспільне Херсон у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube.

На початок