Кабмін погодив нових заступників голови Рівненської обласної держадміністрації

Кабмін погодив нових заступників голови Рівненської обласної держадміністрації

Офiцiйно
 Олександр Терещенко та Олександр Кохан
. Фото: Facebook Олександра Терещенка та Олександра Кохана

Кабінет Міністрів України під час засідання 27 лютого погодив дві кандидатури на призначення двох заступників голови Рівненської обласної державної адміністрації — Олександра Кохана і Олександра Терещенка.

Про це 27 лютого повідомив представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук.

Згідно з рішенням Кабміну Олександра Кохана звільнили з посади голови Сарненської райдержадміністрації. Натомість його призначили заступником голови обласної держадміністрації. Олександр Кохан наголосив Суспільному, що Кабмін тільки погодив його призначення:

"Тимчасове виконання обов'язків голови Сарненської райдержадміністрації відповідно до законодавства накладається на першого заступника — Любов Мацигон. Все залежить від того, як швидко президент видасть розпорядження про моє звільнення. Після цього у нас є три дні, щоб я звільнився. Я не оцінюю це як підвищення, я розцінюю це як продовження роботи в тому напряму, який задає мені президент".

Також заступником голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації погодили Олександра Терещенка.

Суспільне зателефонувало Олександру Терещенку за коментарем щодо його можливого призначення заступником голови Рівненської ОДА. Він попросив надіслати запитання, на які він відповість. Станом на 18:15 відповіді не отримали.

ОНОВЛЕННЯ 19:05

Олександр Терещенко зазначив, що він може надати коментар після того, як його призначать на посаду.

Суспільне Рівне в Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок