У Рівному начальники УЖКГ та транспорту помінялись посадами

У Рівному начальники УЖКГ та транспорту помінялись посадами

У Рівному начальники УЖКГ та транспорту помінялись посадами
. колаж фото Facebook Володимир Пилипчук/ "Четверта влада". В. Пилипчук – зліва

У Рівному начальник міського управління транспорту перейшов керувати управлінням житлово-комунального господарства, а очільник УЖКГ тепер – головний транспортник міста. Інформацію підтвердили Суспільному у міськраді.

Володимир Пилипчук, який очолював управління транспорту і зв'язку, із вівторка, 6-го жовтня, керує УЖКГ. Цю інформацію журналістам він підтвердив телефоном.

"Треба підсилювати житлово-комунальне господарство. Я не довго думав: запропонували – зразу пішов. З управлінням транспорту все буде добре, всі плани, які я мав – будуть реалізовані. Дуже багато в УЖКГ роботи, дуже великий шмат роботи, але поки я утримаюсь від коментарів про це", – прокоментував Суспільному Володимир Пилипчук.

Попередній очільник УЖКГ Ярослав Сахнюк натомість пішов працювати очільником управління транспорту. Цю інформацію Суспільному підтвердили у міській раді. У пана Сахнюка телефон на момент публікації матеріалу не відповідав.

Речник міськради Микола Прокопчук пояснив, що Ярослав Сахнюк досяг передпенсійного віку та попросив переведення "на більш спокійнішу посаду".

"Володимир Пилипчук зарекомендував себе з хорошого боку на посаді начальника управління транспорту. Молодий, перспективний, тому переведений на найосновнішу посаду – начальника УЖКГ", – повідомив Микола Прокопчук.

Що відомо

  • Володимир Пилипчук очолював управління транспорту і зв'язку Рівного з листопада 2019-го року, він прийшов на посаду після виходу на пенсію Віталія Миронюка. До того Пилипчук керував Рівненською РДА за часів президентства Порошенка.
  • Ярослав Сахнюк очолив УЖКГ у лютому 2015-го, на цій посаді він змінив В'ячеслава Бережнюка. До призначення Сахнюк працював начальником ЖКП "Сонячне".
На початок