На війні з РФ загинули четверо воїнів із Полтавщини

На війні з РФ загинули четверо воїнів із Полтавщини

Чотири бійці з Полтавщини загинули на війні: хто вони
Зображення ілюстративне. Фото: Суспільне Полтава

Четверо воїнів із Полтавської області загинули під час захисту України від російського вторгнення. Це Максим Судейко, Євгеній Канцибер, Едуард Купавцев та Андрій Романюта.

Загиблий воїн Максим Судейко

Максим Судейко із села Сергіївка мав звання сержант. 22-річний воїн загинув через російський обстріл. Це сталося 17 лютого біля села Білогорівка Донецької області. Про це Суспільному розповів речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

Максим Судейко з Полтавщини загинув на війні з РФ
Максим Судейко. Фото: Facebook-сторінка І. Лідового

Як розповів Суспільному голова Сергіївської громади Ігор Лідовий, у Максима Судейка лишилися, зокрема, батьки та сестра. Дата прощання поки не відома.

Загиблий воїн Євгеній Канцибер

Як розповів Суспільному речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін, Євгеній Канцибер був старшим солдатом. Йому було 46 років, проживав у Миргороді.

Загинув воїн 12 лютого через скид невідомого вибухового пристрою із БпЛА на позиції підрозділу. Це сталося біля міста Вугледар на Донеччині, повідомив роман Істомін.

Євгеній Канцибер з Полтавщини загинув на війні з РФ
Євгеній Канцибер. Фото: Telegram-канал Миргородської міської ради

Секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій Суспільному повідомив, що дата прощання з воїном поки не відома.

Загиблий воїн Едуард Купавцев

Едуард Купавцев проживав у Шишаках. Молодшому сержанту було 26 років, він загинув 15 лютого під час виконання бойового завдання біля міста Авдіївка на Донеччині. Про це Суспільному розповів речник обласного ТЦК та СП.

Едуард Купавцев з Полтавщини загинув на війні з РФ
Едуард Купавцев. Фото: Telegram-канал Шишаччина

Як повідомив Суспільному голова Шишацької громади Олександр Тутка, прощання з воїном влаштували 20 лютого. У нього лишилися, зокрема, мама, брат, дружина та дитина.

Загиблий воїн Андрій Романюта

За даними Романа Істоміна, Андрій Романюта поліг 3 лютого біля села Іванівське Донецької області. Солдатові було 27 років, він мешкав у Гребінківській громаді.

На війні з РФ загинув Андрій Романюта з Полтавщини
Андрій Романюта. Фото: Facebook-сторінка В. Колісніченко

За даними голови Гребінківської громади Віталія Колісніченка, Андрій Романюта народився у селі Олександрівка. До лав ЗСУ долучився у листопаді 2023-го. Служив стрільцем-санітаром штурмового відділення. Прощання з воїном влаштують 21 лютого.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок