Пішов із життя головний редактор газети "Вечірній Миколаїв" Станіслав Козлов

Пішов із життя головний редактор газети "Вечірній Миколаїв" Станіслав Козлов

Пішов із життя головний редактор газети "Вечірній Миколаїв" Станіслав Козлов
Головний редактор газети "Вечірній Миколаїв" Станіслав Козлов. Фото: Станіслав Козлов/Facebook

Миколаївець Станіслав Козлов протягом 25 років працював у газеті "Вечірній Миколаїв". Був журналістом, заступником редактора Володимира Пучкова, а згодом обійняв його посаду. Помер 15 лютого 2024 року від хвороби, з якою боровся два місяці.

Звістку про це оприлюднили на сайті видання.

Пішов у засвіти наш головний редактор — Станіслав В’ячеславович Козлов.

З 1996 року після закінчення Миколаївського державного педагогічного інституту (нині Миколаївський національний університет імені Василя Сухомлинського) працював у виконкомі міськради у відділі зв’язків з медіа.

"Спочатку інструктором, потім завідувачем відділу зв’язків із засобами масової інформації, громадськими організаціями та об’єднаннями", — розповіли у виданні.

Долучився до команди "Вечірнього Миколаєва" у 1998 році та пропрацював там 25 років.

"Був одним з найкращих представників миколаївської громади. Миколаївська журналістська спілка відзначала його працю почесними грамотами, а у 2010 році Станіслав Козлов отримав звання "Городянин року", — повідомили у "Вечірньому Миколаєві".

Його редакторство припало на роки повномасштабної агресії Росії проти України. Від початку війни газету не друкували. Після тимчасової перерви паперова "Вечірка" знов почала виходити у другій половині 2023 року завдяки зусиллям редактора, розповіли колеги.

"В останньому номері "Вечірки", у колонці редактора, практично попрощався з читачами, тому що вже все знав...", — зазначили у газетному виданні.

Слідкуйте за головними новинами Миколаєва та області у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок