У Херсоні затримали подружжя, які продавали наркотики

У Херсоні затримали подружжя, які продавали наркотики

Під час патрулювання вулиць у Херсоні поліцейські затримали чоловіка та жінку, які закупали та розповсюджували нарковмісні речовини.

Про це на сторінці у Facebook повідомила пресслужба обласної поліції.

Як повідомили у відомстві, 31-річна жінка та чоловік 26 років замовляли оптові партії наркотиків через чат-бот в одному з месенджерів, пакували та робили "закладки" по місту. Один з правоохоронців помітив як подружжя ховали фасовані пакетики під лавки, заривали їх біля будинків та фотографували.

"Під час особистого огляду жінка на місці, у неї вилучили телефон з фотографіями "закладок". А у квартирі виявили електронні ваги, ZIP-пакети для фасування, 14 згортків із наркотичною речовиною, готових до збуту, банку з небезпечною психотропною речовиною PVP (так звані "солі" — ред.), вагою 90 грамів. Вартість вилученого за цінами "чорного ринку" орієнтовно становить 200 тисяч гривень", — йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, затримане подружжя встигло зробити близько 20 "закладок" у Херсоні, половину з них виявили.

Підозрюваним оголосили підозру у незаконному виробництві, виготовлені, придбанні, зберіганні, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Чоловіка, який раніше вже притягався до відповідальності, тримають під вартою, його дружина — під домашнім арештом. Обом загрожує ув'язнення до 12 років з конфіскацією майна.

Підписуйтеся на новини Суспільне Херсон у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube.

На початок