На посаду очільника Богодухівської ОТГ претендують три голови

На посаду очільника Богодухівської ОТГ претендують три голови

На посаду очільника Богодухівської ОТГ претендують три голови
.

Богодухівська міська виборча комісія зареєструвала шістьох кандидатів на посаду голови Богодухівської міської громади. Троє з них — на керівних державних посадах: сільський голова, голова райдержадміністрації та нинішній мер.

Про це Суспільному розповів голова Богодухівської міської ТВК Олександр Гончаренко. Так, на посаду мера Богодухова висуваються:

  1. Володимир Бєлий, 59 років, народився у селі Пожня на Сумщині, живе у Богодухові, вища освіта, безпартійний, працює директором КП "Харківська міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової". Іде від партії "Блок Кернеса — Успішний Харків".
  2. Микола Голуб, 53 роки, народився і живе у Богодухові, зараз обіймає посаду Богодухівського міського голови, обраний на посаду у 2015 році. Має вищу освіту, безпартійний. Іде від партії "Наш край".
  3. Сергій Мартелов, 57 років, народився і живе у селі Полкова Микитівка Богодухівського району, нині є там сільським головою. Безпартійний, має вищу освіту, самовисуванець.
  4. Анатолій Рисцов, 41 рік, народився у Первомайському на Харківщині, живе у Харкові, зараз голова Богодухівської райдержадміністрації. Має вищу освіту, безпартійний. Іде від партії "Слуга народу".
  5. Дмитро Тризна, 68 років, народився і живе у Богодухові, не працює. Має вищу освіту, безпартійний, іде як самовисуванець.
  6. Володимир Шаров, 42 роки, народився та живе у селі Крисине Богодухівського району. Має вищу освіту, працює менеджером з адміністративної діяльності. Де саме — не вказано. Є членом політичної партії "Блок Світличної — Разом!", від якої й висувається.

До Богодухівської міської ради кандидатів висунули такі партії:

  1. "Акцент"
  2. "Батьківщина"
  3. "Блок Кернеса — Успішний Харків"
  4. "Блок Світличної — Разом!"
  5. "Європейська солідарність"
  6. "За майбутнє"
  7. "Наш край"
  8. "Опозиційна платформа — За життя"
  9. "Слуга народу"

Як повідомила Суспільному голова Богодухівської районної ТВК Тетяна Грекова, на посаду Богодухівської районної ради кандидатів висунули сім партій:

  1. "Батьківщина"
  2. "Блок Кернеса — успішний Харків"
  3. "Блок Світличної — разом!"
  4. "Європейська солідарність"
  5. "За майбутнє"
  6. "Опозиційна платформа — за життя"
  7. "Слуга народу"

Що відомо

  • Місцеві вибори призначені на 25 жовтня 2020 року. Одночасно на всій території країни виборці обиратимуть представників місцевих органів влади та міських голів. У липні 2019-го Верховна Рада підтримала новий виборчий кодекс, тому вибори на місцях відбуватимуться за новою системою.

Читайте також

На початок