Два дні поспіль російська армія обстрілювала Кременчуцький район: чи пошкоджено будинки людей

Два дні поспіль російська армія обстрілювала Кременчуцький район: чи пошкоджено будинки людей

Пожежа на промисловому об'єкті у Кременчуцькому районі 27 січня 2024-го року
Обстріл Кременчуцького району 27 січня 2024 рік. Фото: Telegram Ф. Пронін

Російські військові обстрілювали Кременчуцький район на Полтавщині 27 та 28 січня. Обидва рази влучали у промисловий об’єкт. Нині він не працює.

Про це під час ефіру "Суспільне. Спротив" повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

За його словами, під час обстрілу промислового об’єкту у Кременчуцькому районі не зазнали ушкоджень ні люди, ні житлові будинки.

"У суботу, на жаль, були влучання двох балістичних ракет «Іскандер-М» у промисловий об’єкт. Була пожежа. 1000 метрів квадратних було зайнято вогнем. Більше півтори сотні людей гасили вогонь, залучили 50 одиниць техніки, залучили спеціалістів з різних областей. У неділю ворог вдруге атакував Полтавщину і знову Кременчуцький район, і знову було влучання у промисловий об'єкт. На щастя, і в суботу, і в неділю обійшлося без жертв та постраждалих", — розповів начальник Полтавської ОВА.

За словами Проніна, нині промисловий об’єкт, куди влучили російські військові, не працює.

Що відомо про обстріли Кременчуцького району 27 та 28 січня 2024-го року

27 січня близько 20:00 жителі Полтавського та Кременчуцького району почали повідомляти про звуки вибухів. Вони пролунали під час повітряної тривоги. За інформацією Філіпа Проніна, дві балістичні ракети влучили по промисловому обʼєкту у Кременчуцькому районі. Місцеві жителі розповідали Суспільному, що вибухи вони почули щойно оголосили повітряну тривогу.

28 січня близько 20:00 жителі Полтавського та Кременчуцького району почали повідомляти про звуки вибухів, які пролунали під час повітряної тривоги.Того разу, за інформацією Проніна, також влучили у промисловий об’кт у Кременчуцькому районі.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок