Годувати довелось копам: рівнянка залишила 3-х дітей і поїхала в інше місто

Годувати довелось копам: рівнянка залишила 3-х дітей і поїхала в інше місто

Годувати довелось копам: рівнянка залишила 3-х дітей і поїхала в інше місто
. УПП в області

У Рівному жінка залишила вдома трьох малих дітей і поїхала в інше місто, повідомляють на своїй сторінці Facebook патрульні. Вони нагодували хлопчиків та дочекались матір. 36-річна рівнянка пояснила, що не мала на кого залишити синів.

Інцидент трапився 28 вересня. У поліцію подзвонив батько дітей і розповів, що колишня дружина залишила дітей самих удома, повідомляють патрульні. Йдеться про дітей 8, 5 та 2 років.

“Чоловік повідомив про те, що його колишня дружина, залишила вдома 3 неповнолітніх дітей, чим на його думку неналежно виконує свої обов’язки по догляду за дітьми”, – розповідає речниця патрульної поліції області Наталія Воєвода.

Поліцейським діти розповіли, що в той день ще нічого не їли. Ті купили їжу і близько години чекали, поки повернеться матір.

“Жінка пояснила, що їздила в місто Корець через переведення доньки в інший шкільний заклад. А залишила дітей самих, бо з її слів, не мала на кого”, – каже речниця патрульної поліції.

Копи взяли в матері пояснення та повідомили про випадок у відповідні служби, уточнила Воєвода.

“Наразі у рівненському відділі поліції проводять перевірку та вирішують питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків”, – зазначає пресофіцерка Нацполіції області Катерина Загурська.

Згодом у коментарях під публікацією у Facebook патрульні уточнили, що батько сам не міг нагодувати дітей, бо проживає в іншому місті. І наскільки у поліції зрозуміли з голосу, знаходився в стані сп'яніння, коли дзвонив їм.

Суспільне готове також озвучити позицію рівнянки, якщо вона виявить таке бажання і вийде на зв'язок з редакцією.

Автор: Марія Коваль

На початок