У Новгороді-Сіверському закрили єдину автостанцію

У Новгороді-Сіверському закрили єдину автостанцію

У Новгороді-Сіверському закрили єдину автостанцію
. Суспільне: Чернігів

У Новгороді-Сіверському відсьогодні, 29 вересня, припинила роботу автостанція. Відтепер дізнатись розклад руху автобусів, перечекати дощ чи сніг, ніде. Забили дошками і вхід у вуличний туалет на території.

Пасажирка автобусу «Новгород-Сіверський – Суми» Тетяна Андросенко не змогла додзвонитися до автостанції, а коли прийшла, каже, побачила замок на дверях.

Галина Маньковська їздить автобусами двічі-тричі на тиждень. На автостанції, каже, часто доводилося ховатися від непогоди, очікуючи на свій автобус.

«Вона й до цього працювала погано. Мало того, що не опалювалась – з дітьми їздити зовсім не можна. Мені треба їздити, наприклад, щотижня двічі-тричі. І де стояти? На вулиці? Навіть туалет закритий. До нас цивілізація, схоже, зовсім не дійшла, ми живемо не в XXI сторіччі. На нас тут все зупинилося», - каже жінка.

«Створили Новгород-Сіверський район, об’єднали багато сіл – і куди людям тепер? Куди діватися, вокзал закритий. Головне, що оголошень ніяких нема. Хоч би попередили. Ні розкладу – чи будуть ходити автобуси, чи не будуть», - обурюється Оксана Зекун.

Водій автобуса «Новгород-Сіверський – Суми» Сергій Трушко пояснив, що автобус, як їздив, так поки і їздитиме через автостанцію, зупинки також не змінюватимуть. Однак, де дізнаватися про розклад руху автобусів не знає.

«Треба не клеїти білборди, не плакати і за владу боротися, а про людей думати.»

Директор підприємства, що обслуговує автостанцію Павло Шуман сказав, що автостанція багато років є збитковою, тому її і закрили.

Колишня начальниця автостанції Галина Остапенко телефоном сказала, що автостанція обслуговувала останнім часом 42 рейси на день. Однак, білети пасажири купували частіше у водіїв, тому автостанція і була збитковою.

Читайте також:

"У Талалаївці склали протокол на школярок, що танцювали тверк біля меморіалу загиблим в АТО"

На початок