У Косові на Франківщині зустріли скорботний кортеж з тілом військового Юрія Лаврука

У Косові на Франківщині зустріли скорботний кортеж з тілом військового Юрія Лаврука

Загинув воїн Юрій Лаврук
. Фото: Косівська районна військова адміністрація

22 січня 2024 року на майдані Незалежності у Косові, що на Івано-Франківщині, зустріли скорботний кортеж з тілом військового "десятки" Юрія Лаврука.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Косівської районної військової адміністрації.

Віддати шану воїну прийшли рідні та близькі, побратими, місцеві жителі, духовенство, влада.

"Герої новітньої історії України — це люди, які поклали ідею вільної, незалежної, соборної держави вище власних мрій, планів та свого життя. І найменше, що ми можемо зробити, щоб гідно вшанувати їхню світлу пам'ять, — це продовжити боротьбу і здобути таку жадану ними перемогу. Вічна шана та слава. Вічна пам'ять захисникам України", — з такими словами зустріли скорботну процесію.

Юрій Лаврук народився 4 жовтня 1985 року у Косові. Був старшим солдатом, стрільцем, служив у зенітно-ракетному взводі 8 батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс". У війську боєць воював з березня 2022 року. Військовослужбовець загинув 11 грудня 2023 року внаслідок штурму російськими військовими українських позицій поблизу села Спірне Донецької області.

22 січня о 18:00 у рідній домівці воїна Юрія Лаврука священники відслужать панахиду. Чин похорону розпочнеться 23 січня о 10:00.

Підписуйтеся на новини Суспільне Івано-Франківськ у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

На початок