На війні за Україну загинув підполковник з Хмельниччини Олег Рендюк

На війні за Україну загинув підполковник з Хмельниччини Олег Рендюк

На війні за Україну загинув підполковник з Хмельниччини Олег Рендюк
Олег Рендюк із села Святець, який загинув 21 січня 2024 року під час виконання обов’язків військової служби, 2024. Фото: Теофіпольська селищна рада

21 січня 2024 року під час виконання обов’язків військової служби загинув підполковник Збройних Сил України, житель села Святець, що на Хмельниччині, Олег Леонідович Рендюк 1988 року народження.

Про це повідомили у Теофіпольській селищній раді.

Отримавши офіцерське звання, з 2010 року Олег Рендюк присвятив себе Збройним Силам України. З 2014 року брав участь у боях на Сході України. За проявлену мужність та стримування російської агресії нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ст.

З 2019 року Олег Леонідович продовжив службу у Теофіпольському районному військовому комісаріаті на посаді заступника військового комісара. З минулого року Олега Рендюка призначено першим заступником командира десятої гірсько – штурмової бригади.

"Підполковник ЗСУ Олег Леонідович Рендюк назавжди залишиться в наших серцях, як відданий захисник і чудова людина. Вічна пам'ять справжньому герою, який жив і загинув, захищаючи нашу Україну. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олега Леонідовича", — йдеться у повідомленні.

Про церемонію прощання з воїном та чин похорону буде повідомлено додатково.

Слідкуйте за новинами Суспільне Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube, Instagram, Facebook та Threads.

На початок